198
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 150 γρ
- αλεύρι για ψωμί 150 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- γάλα 1 λτ
- αλεύρι μαλακό 1 ποτ
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
Μόλις έβγαλα λαχταριστή αυτή τη γαλατόπιτα από το φούρνο! Έχετε δοκιμάσει; Η κρέμα της είναι δεμένη με αλεύρι, όχι με σιμιγδάλι όπως του γαλακτομπούρεκου και έχει μοναδική υφή, γεύση και κατάλευκο χρώμα. Δεν έχει καθόλου αυγά μέσα της και ελάχιστο φρέσκο βούτυρο για άρωμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr