123
Υλικά
- αλεύρι σίκαλης 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- βούτυρο 140 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρόκοι 1 τμχ
- βούτυρο 65 γρ
- ζάχαρη 65 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- αμύγδαλα 65 γρ
- κορν φλάουρ 0.75 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αμαρέτο 1 κγ
- λωτοί 2 τμχ
- βατόμουρα 120 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ακατέργαστη ζάχαρη 1 κσ
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, εξαιρετική. Ελπίζω να την ευχαριστηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com