by admin

Galette με κρεμμύδια ελιές και ντοματίνια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος.Η ζύμη της συνήθως είναι ίδια με αυτή της τάρτας γεμίζεται αφήνοντας ένα κενό γύρω γύρω το οποίο θα διπλωθεί προς τα μέσα κλείνοντας τη γέμιση. Η γέμιση μπορεί να είναι γλυκιά ή αρμυρή.Αυτή που σας παρουσιάζω έγινε με μια ζύμη όπως ακριβώς μου την έμαθε φίλος chef, τραγανή και μπισκοτένια.  
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: galette

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr