123
Υλικά
- μπούτι κοτόπουλο 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 20 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 20 τμχ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- μπέϊκον 5 φέτ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρασί 80 ml
- κυδώνι πελτές 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- κορν φλάουρ 2 κφτ κσ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- θρούμπη 0.5 κγ
- κόκκινο κρασί 400 ml
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας του κόκορα, ενώ η κότα -που έχει το ζουμί- κάνει νόστιμη σούπα και πιλάφι. Φαγητό θαλπωρής που ενώνει τους ανθρώπους που το μοιράζονται. Σερβιρισμένο έτσι ώστε να φέρει χαρά σε όσους θα το προσφέρετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr