99
Υλικά
- στήθος γαλοπούλας 800 γρ
- γκοργκοντζόλα 120 γρ
- portobello 500 γρ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- σφολιάτα 1 φύλλα
- προσούτο 6 φέτ
- κρόκοι 1 τμχ
Η συνταγή για Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι κατάλληλη για τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι και μπορεί να αντικαταστήσει την γεμιστή γαλοπούλα. Αν θέλετε λοιπόν κάτι εντυπωσιακό για το γιορτινό Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας, η Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι η συνταγή που ψάχνατε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr