by admin

Γαλοπούλα γεμιστή με πατέ, γαλλική συνταγή

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται με ένα μείγμα χοιρινού και μοσχαριού γάλακτος, με διάφορα μυρωδικά που δίνουν ιδιαίτερη γεύση. Είναι κατάλληλη για μεγάλα τραπέζια, γιατί κόβεται σε φέτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστή γαλοπούλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr