by admin

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι προτιμότερο να το μαγειρέψουμε σε χύτρα ταχύτητας βάζοντας μισό φλιτζάνι νερό, σκεπάζοντάς το και αφήνοντάς το να βράσει για μισή ώρα από τη στιγμή που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr