316
Υλικά
- γαλοπούλα 1 φέτ
- βούτυρο 0.5 φλ
- μαγειρικό λίπος 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλινο 2 κλων
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κονιάκ 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Είναι προτιμότερο να το μαγειρέψουμε σε χύτρα ταχύτητας βάζοντας μισό φλιτζάνι νερό, σκεπάζοντάς το και αφήνοντάς το να βράσει για μισή ώρα από τη στιγμή που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr