368
Υλικά
- γαλοπούλα 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 1.5 φλ
- ρύζι γλασέ 1.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Ο ζωμός της γαλοπούλας είναι πλούσιος και πολύ νόστιμος και δίνει πολύ ωραία σούπα. Στην περίπτωση που η ολόκληρη γαλοπούλα του γιορτινού τραπεζιού σας πέφτει αρκετά μεγάλη, μπορείτε να ζητήσετε απ' το χασάπη να σας την κόψει στη μέση: μισή για φούρνο, μισή για σούπα. Τις καθημερινές μπορείτε να χρησιμοποιείτε μπούτια γαλοπούλας που βρίσκετε στο εμπόριο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com