137
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 45 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- ντομάτα 1 τμχ
- ρίγανη 12 κλων
- κάπαρη 2 κσ
Σκέτα ή γεμιστά με γλυκάδια, τα ατομικά γαρδουμπάκια είναι εξαιρετικός μεζές για το πασχαλινό τσιμπολόγημα. Ο συνδυασμός τους με φρέσκια αρωματική σάλτσα ντομάτας τα προβιβάζει σε πρώτο πιάτο ιδιαίτερης νοστιμιάς. Τα δοκιμάσαμε με διαφορετική σύνθεση εντέρων και γλυκαδιών και σας μεταφέρουμε τα σημεία προσοχής είτε τα κάνετε μόνοι σας είτε τα μαγειρέψετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com