188
Υλικά
- γαρίδες 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ούζο 200 ml
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- φέτα 200 γρ
- άσπρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
Τη συνταγή αυτή την έμαθα από μια φίλη. Εκείνη την έκανε με μεγάλες γαρίδες tiger, εγώ την κάνω πάντα με κατεψυγμένες γαριδούλες μεσαίες. Η σάλτσα αυτού του φαγητού είναι όλα τα λεφτά!
Το μόνο που προσέχω πάντα είναι να καθαρίζω ακόμα και τις κατεψυγμένες γαρίδες. Το εντεράκι το έχουν και τους δίνει μια μυρωδιά πιο έντονη που δε μου αρέσει.
Γίνεται με όλα τα μεγέθη γαρίδας (ακόμα και με γαρίδες που έχουν την ουρίτσα τους αν δε σας πειράζει να βγάζετε ουρίτσες την ώρα που τρώτε)...
Το μόνο που προσέχω πάντα είναι να καθαρίζω ακόμα και τις κατεψυγμένες γαρίδες. Το εντεράκι το έχουν και τους δίνει μια μυρωδιά πιο έντονη που δε μου αρέσει.
Γίνεται με όλα τα μεγέθη γαρίδας (ακόμα και με γαρίδες που έχουν την ουρίτσα τους αν δε σας πειράζει να βγάζετε ουρίτσες την ώρα που τρώτε)...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com