100
Υλικά
- γαρίδες 4 τμχ
- πιπέρι -
- σαγκουίνι 2 τμχ
- γκρέιπφρουτ 0.5 τμχ
- μανταρίνια 2 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μανταρίνι 0.5 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 30 γρ
- μουστάρδα 30 γρ
- πετιμέζι 20 ml
- λευκό ξύδι 0.25 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 125 ml
- ηλιέλαιο 125 ml
- φακές 100 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ρόκα 1 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
4 γαρίδες no1 Πιπέρι Χυμό από 2 σαγκουίνι Χυμό από 1/2 γκρέιπφρουτ Χυμό από 2 μανταρίνια Χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ Χυμό & ξύσμα από 1 λεμόνι Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι Χυμό & ξύσμα από ½ μανταρίνι 1 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata Papadimitriou 30 γρ. καστανή ζάχαρη 30 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr