94
Υλικά
- σάλτσα 300 γρ
- ντοματίνια 12 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 0.5 τμχ
- μπούκοβο 0.5 κσ
- κόλιανδρο 1 κσ
- φέτα 150 γρ
- ούζο 80 ml
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- ελαιόλαδο 40 ml
Οι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε συνδυασμό με ντομάτα, για να δοξάσει την αριστοκράτισσα γαρίδα.
γαριδα μικρηΌλα αυτά βέβαια υπό τρεις αυστηρές γαστρονομικές προϋποθέσεις: η γαρίδα να είναι τρυφερή, η φέτα να μην διαλυθεί στη σάλτσα και η σάλτσα να έχει ισορροπίες και αρώματα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr