109
Γαρίδες σεβίτσε με μοσχολέμονο! Το σεβίτσε είναι πιάτο της Λατινικής Αμερικής. Κατάγεται από το Περού. Φτιάχνεται με ωμό ψάρι ή θαλασσινά, που μαρινάρονται με χυμούς εσπεριδοειδών, συνήθως λεμόνι και μοσχολέμονο (λάιμ δηλαδή), κρεμμύδι, πιπεριές τσίλι, μπαχαρικά, αλάτι και φρέσκο κόλιανδρο. Πρόκειται για ένα δροσερό, εύκολο και ελαφρύ πιάτο, με λίγες θερμίδες, ιδανικό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com