161
Υλικά
- γαρίδες 500 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματίνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μαϊντανός 3 κλων
- μαϊντανός 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Η κλασική ιταλική γαριδομακαρονάδα φτιαγμένη με τον πιο παλιό τρόπο: στη λαδόκολλα. Υπερνόστιμη, ελαφριά, με ντοματένια σάλτσα και ζωμό γαρίδας. Το πιάτο που ξεδιπλώνει στο άνοιγμά του την έκπληξη, θαλασσινές μυρωδιές και βελούδινους, γαριδένιους τόνους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com