61
Υλικά
- γαρίδες 1 κιλ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού -
- τζίντζερ 1 τμχ
- αλάτι -
- τσίλι -
- ελαιόλαδο -
Μιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά εσπεριδοειδή).Περιποιούμαστε τους φίλους μας με συνοδεία παξιμαδάκι αρωματικό (στη φωτο ντομάτας) και κρασί ή ουζάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com