by admin

Γαύρος μαρινάτος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η δικός μου λοιπόν γαύρος είναι έτοιμος σε μια μέρα, χρόνος όμως που μπορεί να συντομευτεί με κάποια « κόλπα». Αρωματίζω με καρότο και σέλινο ή με δάφνη και κόκκους πιπεριού και σχεδόν πάντα με σκόρδο. Συντηρώ με ελαιόλαδο, εννοείται!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος μαρινάτος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr