by admin

00166311

Γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου με ζαμπόν και τυρί (Κόρντον Μπλου)

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τυπικό πιάτο της αυστροελβετικής κουζίνας το "γεμιστό" αυτό είδος σνίτσελ πρωτοσυναντιέται σε βιβλίο μαγειρικής στα τέλη της δεκαετίας του 1940 (με σνίτσελ μοσχαρίσιο). Στην Ελλάδα αγαπήθηκε ιδιαίτερα -όμως πολύ συχνά καταναλώνεται τυποποιημένο, στην κατεψυγμένη, προτηγανισμένη εκδοχή του. Κι όμως, η σπιτική συνταγή δεν είναι τόσο δύσκολη και βγαίνει εξίσου νόστιμη με κοτόπουλο.




Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com

Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.icookgreek.com