by admin

Γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου με ζαμπόν και τυρί (Κόρντον Μπλου)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τυπικό πιάτο της αυστροελβετικής κουζίνας το "γεμιστό" αυτό είδος σνίτσελ πρωτοσυναντιέται σε βιβλίο μαγειρικής στα τέλη της δεκαετίας του 1940 (με σνίτσελ μοσχαρίσιο). Στην Ελλάδα αγαπήθηκε ιδιαίτερα -όμως πολύ συχνά καταναλώνεται τυποποιημένο, στην κατεψυγμένη, προτηγανισμένη εκδοχή του. Κι όμως, η σπιτική συνταγή δεν είναι τόσο δύσκολη και βγαίνει εξίσου νόστιμη με κοτόπουλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.icookgreek.com