259
Υλικά
- σνίτσελ κοτόπουλο 6 φέτ
- κίτρινο τυρί 6 φέτ
- τυρί μαλακό 6 φέτ
- ζαμπόν 6 φέτ
- αυγά 2 τμχ
- λάδι 1 κσ
- φρυγανιά 0.33 φλ
- αλεύρι 0.33 φλ
Τυπικό πιάτο της αυστροελβετικής κουζίνας το "γεμιστό" αυτό είδος σνίτσελ πρωτοσυναντιέται σε βιβλίο μαγειρικής στα τέλη της δεκαετίας του 1940 (με σνίτσελ μοσχαρίσιο). Στην Ελλάδα αγαπήθηκε ιδιαίτερα -όμως πολύ συχνά καταναλώνεται τυποποιημένο, στην κατεψυγμένη, προτηγανισμένη εκδοχή του. Κι όμως, η σπιτική συνταγή δεν είναι τόσο δύσκολη και βγαίνει εξίσου νόστιμη με κοτόπουλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com