101
Υλικά
- πιπεριές 6 τμχ
- ντομάτα 6 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- ρύζι καρολίνα 200 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ρίγανη 1 κσ
Υλικά συνταγής
6 πιπεριές για γέμισμα
6 ντομάτες ώριμες
2 πατάτες
150-200γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 1 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά ή ντομάτα)
500γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο (μοσχάρι-χοιρινό)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. χυμό ντομάτας
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
λίγα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr