42
Υλικά
- βούτυρο 120 γρ
- αλεύρι 155 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- κακάο 40 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.25 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- βούτυρο 15 γρ
- λευκή σοκολάτα 125 γρ
120 γρ. βούτυρο Lurpak 155 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αβγού 40 γρ. κακάο 35% ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. άρωμα βανίλιας 1-2 κ.σ. κρύο νερό 125 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 15 γρ. βούτυρο Lurpak 125 γρ. λευκή σοκολάτα (σε θερμοκρασία δωματίου)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr