79
Υλικά
- πιπεριές κόκκινες 12 τμχ
- πιπεριές πράσινες 9 τμχ
- λάχανο 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σέλινο 0.5 ματσ.
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- ξύδι 3 φλιτζανάκι
- σπορέλαιο 3 φλιτζανάκι
- αλάτι 3 κφτ κγ
- ξυνό 1.5 κφτ κγ
Υλικά 12-15 πιπεριές κόκκινες και πράσινες μεγάλες για γέμισμα 1 μικρό λάχανο 4 καρότα κομμένα σε κυβάκια 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες 4 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λωρίδες 1/2 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο 1-2 καυτερές πιπεριές προαιρετικά 3 φλιτζανάκια του καφέ ξύδι 3 φλιτζανάκια του καφέ σπορέλαιο 3 κοφτά κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 και 1/2 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ξινό βρασμένο νερό 3 βάζα των 1500 ml
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr