129
Υλικά
- χοιρινός λαιμός 1500 γρ
- γραβιέρα 250 γρ
- μουστάρδα 2 κσ
- ξερά δαμάσκηνα 5 τμχ
- μανιτάρια 4 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- πατάτες baby 300 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξερά βερίκοκα 5 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γλυκό κρασί 250 ml
- μαυροδάφνη 250 ml
- ζωμός βοδινού 200 ml
- μουστάρδα 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 4 κόκκοι
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr