37
Υλικά
- κουβερτούρα γάλακτος 120 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλεύρι 250 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- βούτυρο 225 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- κρόκοι 4 τμχ
- ασπράδι 4 τμχ
- buttermilk 240 γρ
- γάλα εβαπορέ 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
- πεκάν 120 γρ
μία τούρτα με άκρως παραπλανητικό όνομα, αφού δεν έχει γερμανική καταγωγή και δεν είναι σοκολατένια, τουλάχιστον όχι όσο θα φανταζόταν κάποιος! Πρόκειται γιά ένα γλυκό με καταγωγή από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που αποτελείται από στρώματα παντεσπανιού, τα οποία γεμίζονται και καλύπτονται με βουτυρόκρεμα που περιέχει ινδοκάρυδο και καρύδια πεκάν.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com