89
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 125 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- αλεύρι 300 τμχ
- αμύγδαλα 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 τμχ
- βανίλια 10 τμχ
Στα Γερμανικά λέγονται Vanillekipferl , είναι πολλοί τραγανοί και σπάζουν στο στόμα. Υλικά 250 γρ βούτυρο γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρμ ζάχαρη 2 βανίλιες τα σπορακια τους ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 300 g αλεύρι 200 γρ αλεσμένα αμύγδαλα 120 g ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη 10 βανίλιες σκόνη...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr