246
Υλικά
- βιτάμ 1 τμχ
- ηλιέλαιο 1.5 φλ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη 2 κεσεδάκι/α
- αλεύρι 3 κεσεδάκι/α
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 1 φλ
- κονιάκ 0.5 ποτ κρασ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και γενέθλια δεν σερβίρονταν τούρτες αλλά χειροποίητα σπιτικά γλυκά. Αδίκως παραγκωνίστηκε για αρκετό καιρό, γιατί η φίνα γεύση της είναι μοναδική και σίγουρα αν δοκιμάσεις αυτήν την συνταγή, με την πρώτη δαγκωματιά θα σου έρθουν μνήμες στο νου.
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net