90
Υλικά
- φασόλια γίγαντες 500 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- κονκασέ 400 γρ
- ντοματοπελτές 15 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
500 ΓΡ. ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ 500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ 1 ΠΡΑΣΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 400 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ 15 ΓΡ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO 150 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr