54
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- ρύζι κίτρινο 1 κούπα/ες
- ξερά βερίκοκα 0.25 κούπα/ες
- σταφίδες 0.25 κούπα/ες
- βούτυρο 200 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- κυδώνι 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
- κανέλα 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- βούτυρο 30 γρ
- αλεύρι 30 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- ζωμός 2 κούπα/ες
- ζωμός κοτόπουλο 2 κούπα/ες
Υλικά
Για την γέμιση
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους
1 κούπα ρύζι κίτρινο
3/5 κούπες νερό
1/4 κούπας Βερίκοκα αποξηραμένα
1/4 κούπας σταφίδες
αλάτι,μαύρο πιπέρι,ρίγανη,κόκκινο πιπέρι
Προαιρετικά
κάστανα βρασμένα.αποξηραμένα δαμάσκηνα
Για την γέμιση
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους
1 κούπα ρύζι κίτρινο
3/5 κούπες νερό
1/4 κούπας Βερίκοκα αποξηραμένα
1/4 κούπας σταφίδες
αλάτι,μαύρο πιπέρι,ρίγανη,κόκκινο πιπέρι
Προαιρετικά
κάστανα βρασμένα.αποξηραμένα δαμάσκηνα
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com