63
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι γλασέ 120 γρ
- κρεμμύδια 120 γρ
- δυόσμος 10 κλων
- άνηθος 6 κλων
- μαϊντανός 5 κλων
- αυγά 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ελαιόλαδο 100 ml
- αυγά 2 τμχ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου | Φωτογραφία: Μανώλης Καραμανώλης
Υλικά για 6 μερίδες 500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς από σπάλα 120 γρ ρύζι γλασέ 120 γρ ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 10 κλωνάρια δυόσμος, ψιλοκομμένος 6 κλωνάρια άνηθος, ψιλοκομμένος 5 κλωνάρια μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Υλικά για 6 μερίδες 500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς από σπάλα 120 γρ ρύζι γλασέ 120 γρ ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 10 κλωνάρια δυόσμος, ψιλοκομμένος 6 κλωνάρια άνηθος, ψιλοκομμένος 5 κλωνάρια μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr