by admin

Γιουβαρλάκια με παραλλαγές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αγαπημένη γεύση, παραδοσιακή ελληνική νοστιμιά. Υλικά 500 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος1 αυγό1 μέτριο ξερό κρεμμύδι1 καρότο¼ φλ. ελαιόλαδο¼ φλ. ρύζι2 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια, γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr