77
Υλικά
- κιμάς 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 100 γρ
- δυόσμος 100 γρ
- ξύδι 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 160 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρύζι γλασέ 40 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- πάπρικα -
- δυόσμος -
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
Μια κοκκινιστή εκδοχή για τα γνωστά σε όλους μας γιουβαρλάκια. 500 γρ κιμά ανάμικτο 1 κρεμμύδι μέτριο 100 γρ Άνιθο 100 γρ δυόσμο 2 κσ ξύδι 1 αυγό 60 γρ ελαιόλαδο Αλατι, πιπερι 40 γρ ρύζι γλασε 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη μπρινουάζ 1 σκελίδα σκόρδο 100 ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάστα ντομάτας Φον λαχανικών Πάπρικα Δυόσμο ή βασιλικό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr