53
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι καρολίνα 0.33 φλ
- αυγά 1 τμχ
- μαϊντανός 4 κσ
- άνηθος 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλινο 3 κλων
- σέλερι 2 κλων
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
- κορν φλάουρ 2 κσ
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό και δυναμωτικό πιάτο, που κάθε φορά που το τρώμε μας ξυπνάει μνήμες της παιδικής μας!Τα Γιουβαρλάκια τα μαγείρευε πολύ τακτικά η φίλη μου η Amal, όταν τα παιδιά της ήταν μικρά. Ήταν μια έξυπνη ιδέα να τα πείσει εύκολα να φάνε χορταρικά. Εκτός από το πιπέρι πρόσθετε και κύμινο και η σούπα της είχε μια εξωτική γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com