52
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- ρύζι καρολίνα 1 φλιτζανάκι
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.25 ματσ.
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 40 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια ζεστή μέρα, λίγο πριν υποδεχτούμε τον Μάη, διαπίστωσα πως μπορεί να μυρίζει και άνοιξη. Τελειώνουμε το πιάτο με μια σως λεμονιού-τυριού κρέμα, ακριβώς όπως κάνουμε το αβγολέμονο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com