97
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- φρυγανιά 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ντομάτα 4 τμχ
- πιπεριές 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- κριθαράκι 1 συσκ
Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι και το γιουβέτσι. Ένα φαγάκι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών και είναι διαθέσιμο σε πολλά μέρη της Ελλάδας με παραλλαγές. Προέρχεται από την τουρκική güveç που σημαίνει πήλινο σκεύος, στο οποίο παραδοσιακά μαγειρεύεται αυτή η συνταγή. Καλή μας όρεξη λοιπόν με μια συνταγή που το συνοδεύουμε με κεφτεδάκια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr