52
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κριθαράκι 250 γρ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δυόσμος -
- ζάχαρη -
- κανέλα -
- κόκκινο κρασί 1 φλιτζανάκι
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- γκούντα 200 γρ
ΦΟΒΕΡΗ ΓΕΥΣΗ!!!ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com