184
Υλικά
- κριθαράκι 250 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κλων
- αυγά 1 τμχ
- ψωμί 3 φέτ
- ντομάτα 3 τμχ
- κύβος μυρωδικών 2 τμχ
Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μπιφτέκια μας και να τα διατηρίσουμε ζουμερά. Ωραία πρόταση για κυριακάτικο τραπέζι. Λίγα μυστικά ακόμα Αν δούμε ότι το μίγμα για τα μπιφτέκια δεν είναι αρκετά σφιχτό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά. Δεν χρειάζεται να κλείσουμε το καπάκι της γάστρας κατά το ψήσιμο....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com