69
Υλικά
- μοσχάρι 800 γρ
- κριθαράκι 1.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- χυμός ντομάτας 250 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 10 κόκκοι
- κανέλα 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 250ml. χυμός ντομάτας 2 φύλλα δάφνης 10 κόκκοι μπαχάρι 1 κ.γ. κανέλα ½ καγιέν 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά ½ κ.γ. γαρίφαλο 1 κ.γ. ζάχαρη ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr