284
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 8 τμχ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, εκτός αν είναι ψάρι. Μια παροιμία του λαού για το νόστιμο ψάρι που αναφέρεται στο ένα και μοναδικό κεντρικό κόκαλο της γλώσσας. γλώσσα αχνιστή, ψητή, τηγανητή, πανέ, στον φούρνο ή σε λαδόκολλα, η γλώσσα είναι εύκολη στο καθάρισμα και στο μαγείρεμα και δεν χρειάζεται πολλά πολλά αφού η σάρκα της είναι πολύ εύγευστη από μόνη της.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com