57
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 8 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σπανάκι 1 κιλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- λεμόνι 2 τμχ
- χυμός 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να κάψει...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr