by admin

Γλυκά «παστιτσάκια» (μαντηλάκια) αμυγδάλου με φύλλο κρούστας

3 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι ότι εδώ τα αμύγδαλα δεν ξεφλουδίζονται. Τα καβούρδισα όμως και ήταν πολύ αρωματικά! Όσοι δοκίμασαν τα γλυκίσματά μου τα βρήκαν υπέροχα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλωτά, μαντηλάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr