145
Υλικά
- νεράντζια 1 κιλ
- ζάχαρη 1.5 κιλ
- γλυκόζη -
- χυμός λεμονιού -
Η νεραντζιά είναι ένα δέντρο που απαντάται σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας. Ο καρπός της, το νεράντζι, ανήκει στην κατηγορία των εσπεριδοειδών και αν και δεν τρώγεται νωπός, χρησιμοποιείται ευρέως στην ποτοποιία και -που αλλού;- στη ζαχαροπλαστική, καθώς διακρίνεται για το υπέροχο άρωμα του. Ας δούμε πως θα φτιάξουμε ένα υπέροχο γλυκό νεραντζάκι....
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesgiaspiti.blogspot.gr