226
Το γλυκό αυτό ήθελα να το φτιάξω από καιρό αλλά αντιμετώπιζα δύο δυσκολίες. Η πρώτη ότι δεν έβρισκα πραγματικό ασβέστη, δηλαδή την πέτρα, για να τον κατασβήσω μόνη μου. Ο ασβέστης του εμπορίου δεν είναι καθαρός, σχεδόν δεν έχει ¨και τη χαρακτηριστική μυρωδιά! Επίσης ήθελα να βρω και μια κατάλληλη κολοκύθα με αρκετή, χρυσαφένια, σφιχτή σάρκα. Περιμένοντας όλα αυτά είπα να δοκιμάσω να το φτιάξω χωρίς ασβέστη και με μια βιολογική κολοκύθα, χάρισμα της αδελφής μου.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com