60
Υλικά
- μελιτζανάκι 1600 γρ
- ζάχαρη 1350 γρ
- γλυκόζη 1 κγ
Σήμερα θα σας δώσω την δική μου συνταγή για γλυκό μελιτζανάκι, όπου αντί του κλασσικού καβουρδισμένου αμύγδαλου, έχω χρησιμοποιήσει φιστίκι Αιγίνης. Και μάλιστα θα σας δώσω δύο εκδοχές. Η μία με το μελιτζανάκι όπως είναι, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα του και η άλλη χωρίς την φλούδα. Οι αναλογίες των υλικών παραμένουν οι ίδιες και στις δυο εκδοχές.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com