by admin

Γλυκό κουταλιού μελιτζανάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σήμερα θα σας δώσω την δική μου συνταγή για γλυκό μελιτζανάκι, όπου αντί του κλασσικού καβουρδισμένου αμύγδαλου, έχω χρησιμοποιήσει φιστίκι Αιγίνης. Και μάλιστα θα σας δώσω δύο εκδοχές. Η μία με το μελιτζανάκι όπως είναι, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα του και η άλλη χωρίς την φλούδα. Οι αναλογίες των υλικών παραμένουν οι ίδιες και στις δυο εκδοχές.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: μελιτζανάκι γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com