286
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- κανέλα 2 πρέζα/ες
- λεμόνι 5 σταγ
- χυμός πορτοκαλιού 500 ml
- βούτυρο αγελάδος 160 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κορν φλάουρ 35 γρ
- κανέλα 2 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Τραγανο, κριτσανιστο ελαφρα σιροπιασμενο πολιτικο φυλλο εκλεισε μεσα του βελουδινη κρεμα πορτοκαλι και ηρθε και τα αγκαλιασε απαλα ενα ελαφρυ κυμα σοκολατας. Απολαυστε το!!!
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com