Για τη βάση:
200 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. φουντούκια τριμμένα
150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. τρούφα
Για τη γέμιση:
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
ζάχαρη όσο γράφουν οι οδηγίες στα φακελάκια (10 κ.σ.)
γάλα όσο γράφουν οι οδηγίες στα φακελάκια (1320 ml)
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγύ
2-3 φύλλα ζελατίνη
Για την καραμέλα:
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κούπα κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. βούτυρο
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr