123
Ο Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα ..
Αρχές Ιουνίου και περί τα τέλη Μαΐου είναι η εποχή για να τις κάνω μαρμελάδα.
Τώρα όμως που είναι ιδανικά ζουμερές και γλυκιές μου αρέσουν πιο πολύ από όλα φρέσκιες μέσα σε διάφορες τύπου κρέμες.
Η αγαπημένη μου γεύση είναι να τις ανακατεύω απλά με σαντιγί κι αν υπάρχει πρόχειρο να τους ρίχνω καβουρντισμένο αμυγδαλο.
Μόνο που αυτή την φορά είχα μικρά κανταΐφάκια να περισσεύουν κι έτσι προέκυψε αυτό το trifle από το τίποτα... Ηταν δε, το πασχαλινό επιδόρπιο μας.
Αρχές Ιουνίου και περί τα τέλη Μαΐου είναι η εποχή για να τις κάνω μαρμελάδα.
Τώρα όμως που είναι ιδανικά ζουμερές και γλυκιές μου αρέσουν πιο πολύ από όλα φρέσκιες μέσα σε διάφορες τύπου κρέμες.
Η αγαπημένη μου γεύση είναι να τις ανακατεύω απλά με σαντιγί κι αν υπάρχει πρόχειρο να τους ρίχνω καβουρντισμένο αμυγδαλο.
Μόνο που αυτή την φορά είχα μικρά κανταΐφάκια να περισσεύουν κι έτσι προέκυψε αυτό το trifle από το τίποτα... Ηταν δε, το πασχαλινό επιδόρπιο μας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thasekanomagirisa.gr