89
Υλικά
- κολοκύθα 500 γρ
- ξύδι από κρασί 200 ml
- ζάχαρη 3 κσ
- πιπέρι 10 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- κύμινο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
Μια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Όσοι έχετε την ίδια γευστική άποψη νομίζω ότι θα βρείτε ενδιαφέρον το σημερινό τουρσί που θα δώσει και χρώμα και γεύση στις σαλάτες. Γλυκόξινο, τραγανό, νόστιμο ακόμη και σκέτο. Σήμερα το χρησιμοποίησα σε μια απλή σαλάτα με μαρούλι, άνηθο και κρεμμυδάκι και της άλλαξε αμέσως την όψη και την γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr