by admin

Γλυκόξινες σαρδέλες – μαριναρισμένες μετά το ψήσιμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ορμώμενη ξανά, από τη βασική αρχή μου πως "ένα βήμα παραπάνω μετατρέπει το απλό σε εξαιρετικό" αφαίρεσα το κόκκαλο και μαζί με τα λέπια ανακάλυψα πως με μεγάλη ευκολία, μπορούσα να αφαιρέσω και την πέτσα του ψαριού. Έκλεισα ξανά τα φιλέτα της σαρδέλας και είχα πλέον ένα καθαρισμένο ψαράκι έτοιμο να ακολουθήσει όποιο τρόπο μαγειρέματος. Να μαριναρισθεί, να γίνει γεμιστό, να γίνει τυλιχτό, να αλευρωθεί και να τηγανισθεί. Τέλειο!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr