164
Γλυκόξινη μαρμελάδα με τα κορόμηλα του μπαμπά. Ανυπομονούσα, γιατί αυτή η μαρμελάδα είναι από τις πιο ιδιαίτερες σε άρωμα και γεύση. Εμφανίστηκε λοιπόν ο μπαμπάς με ένα σωρό κορόμηλα αφού κάθε λίγο τον ρωτούσα τι γίνεται με τα κορόμηλα. Έφτιαξε κι εκείνος τη δική του, λιγότερο ξινή από τη δική μου, και τώρα έχω βάζα για όλο το χειμώνα και για όλους τους φίλους. Το γαριφαλάκι είναι που την κάνει αρκετά χειμωνιάτικη στο άρωμα παρότι το φρούτο δεν είναι του χειμώνα.Εκτός από πρωινό γεύμα, αυτή η μαρμελάδα είναι ότι πρέπει για γλυκό πάστα φλώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com