147
Υλικά
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 0.75 κούπα/ες
- γρεναδίνη 2 κγ
- λικέρ βύσσινο 2 κσ
- λικέρ φράουλα 2 κσ
Το ροζ χρώμα της γρανίτας, αποδίδεται στη γρεναδίνη που προσθέτουμε. Η δική μου χειροποίητη γρεναδίνη, καφέτιζε λίγο, οπότε δεν θα είχα το απαιτούμενο χρώμα. Γι΄ αυτό το λόγο, το ενίσχυσα με 2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Την επόμενη φορά, πρόσθεσα σιρόπι βύσσινο και έγινε ροζ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com