85
Υλικά
- κουβερτούρα 280 γρ
- ζάχαρη 460 γρ
- κακάο 50 γρ
- ρούμι 10 γρ
- κονιάκ 10 γρ
- ανανάς 1 τμχ
- μέλι 50 γρ
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- βανίλια 1 κλων
Υλικά
Γρανίτα
Γρανίτα
280 γρ. κουβερτούρα περίπου 66%-70% κακάο, ψιλοκομμένη
1 κιλό νερό
260 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κακάο
10 γρ. μαύρο ρούμι ή κονιάκ
Κομπόστα ανανά
1 φρέσκος μεγάλος ανανάς
400 γρ. νερό
200 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μέλι
2 αστεροειδή γλυκάνισα
1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στα 2
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr