Υλικά
- πτι μπερ 2 πκτ
- φυτική σαντιγί 1 φακ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 2 φακ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 0.67 φλ
- στιγμιαίος καφές 1.33 κγ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- μπανάνες 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 4 κσ
Φέτος,στο σπίτι, ζούμε στο ρυθμό των εξετάσεων-γεγονός.Η κόρη,που προηγήθηκε, δεν έτρωγε τίποτα-ο γιός τρώει ακατάπαυστα....Ποτέ δε θυμήθηκα να έχω μαγειρέψει συνεχόμενα τόσο πολύ,παρ'όλο που φέτος ήμασταν λιγότεροι στο σπίτι,από κάθε άλλη φορά.Και φυσικά....πολλά γλυκά...το ένα πίσω από το άλλο....δυο-δυο πολλές φορές,γι'αυτό και διάλεγα αυτά που γίνονταν γρήγορα.Έτσι προέκυψε και αυτό το ελαφρύ,νόστιμο και πολύ εμφανίσιμο γλυκάκι!Ιδανικό για ζεστές μέρες και πανεύκολο-το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να το καταναλώσετε μέσα σε 3 μέρες,γιατί η μπανάνα μαυρίζει γρήγορα. function printDiv
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com